Kom ook en praat mee over afvalinzameling!

Beste inwoner, De gemeenteraad van De Wolden organiseert op donderdag 14 februari 2019 om 19.30 uur een openbare dialoogbijeenkomst in onze milieustraat, om met inwoners in gesprek te gaan over afval, afvalinzameling en afvalscheiding.  U bent van harte welkom! Programma Tijdens de avond is er volop ruimte om uw vragen, wensen en knelpunten als inwoner naar voren te brengen. Wij verwachten dat het een interactieve avond wordt, met stellingen en een quiz over wat nu wel of niet in de oranje (PMD) container mag. 
 
Toelichting Tijdens drie gesprekrondes komen onder andere de volgende vragen aan bod: Wat vindt u van de huidige afvalinzameling in De Wolden en welke knelpunten of problemen ervaart u? Wat kan de gemeente doen om afvalscheiding voor u in de toekomst gemakkelijker te maken? En is het eerlijk dat iedere inwoner in De Wolden evenveel betaalt voor afvalinzameling?  
 
Dit open gesprek kan belangrijke bouwstenen opleveren voor het toekomstige gemeentelijk afvalbeleid. De gemeenteraad hoort graag uw mening! 
 
Waar en wanneer De dialoogavond wordt gehouden op donderdag 14 februari 2019 om 19.30 uur in onze Milieustraat in Zuidwolde (Slagendijk 11). 
Koffie/thee staat vanaf 19.15 uur voor u klaar! U kunt zich aanmelden via e-mail: Griffier@Dewolden.nl of T:140528