Laatste nieuws

We gaan inwoners informeren met Whatsapp

Binnenkort hoeft informatie voor de inwoners van Veeningen niet meer op papier. De verenigingen in Veeningen gaan nl. het nieuws sturen in een Whatsapp bericht. Wat je als inwoners daar voor moet doen staat in de flyer (zie foto). Deze ligt dit weekend bij u in de bus. Nadat de VeFo'er niet meer wordt uitgebracht was er geen goede manier meer om de inwoners te informeren over activiteiten etc.

VeFo-C Kampioen

Korfbalvereniging VeFo. Mooie afsluiting van seizoen

Het Combiteam VeFo/KIA C1 hebben de competitie afgesloten met een kampioenschap. In een zeer spanende en beslissende wedstrijd tegen KIOS in Ruinerwold werd in de laatste minuut het winnende doelpunt gezet. Tevens Patrick gefeliciteerd met het behalen van je Trainersdiploma (KVNK). 

Zo kun je Klobbegooien spelen

Misschien wil je na het vorige nieuwsbericht op deze site weten hoe de spelregels zijn van Klobbegooien!

Klobbegooien (ook wel blokgooien genoemd) is een oud spel en werd vooral in Drenthe gespeeld.

Jeugd van Toen gaat Klobbegooien

Veel Veeningers kunnen het zich herinneren: Elke week gingen een groepje mannen Klobbegooien in het Veeningerbos. Een oud maar prachtig Drents spel.

Het was even zoeken naar de spelregels, maar vrijdagmiddag 24 juni gingen 14 Veeningers van de Jeugd van Toen het spelen.

Iedereen had een kei meegenomen en er werd gespeeld met ouderwetse centen. Het was een succes.

VeFo - Nieuwe shirts aangeboden door Bouwbedrijf Muller

Bouwbedrijf Muller Bedankt

Zondag 12 juni 2022 is ons 1e team, vooraf aan te laatste thuis wedstrijd van het seizoen, voorzien van nieuwe shirts, aangeboden door Bouwbedrijf Muller uit Veeningen.

Namens de vereniging willen wij Henk en Marian Stapel bedanken voor dit mooi gebaar. 

 

Korfbalvereniging VeFo 

Pagina's