Laatste nieuws

Bezoek Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan Veeningen

Op 18 september bezoeken Koning Willem Alexander en Koningin Maxima Veeningen tijdens het werkbezoek aan Drenthe.

Voor Veeningen is gekozen omdat het project het Groene Hart een voorbeeld is van dorpsvernieuwing en de wijze waarop dit project is uitgevoerd de bakermat is van Initiatiefrijk De Wolden.

Heide in bloei in Veeningen

Een paar jaar geleden is in het kader van het Groene Hart in het Veeninger Bos een open stuk gemaakt dat is bedekt met heidestrooisel.

Daarna moesten de Veeningers een paar jaar geduld hebben....maar nu is het dan zover dat er steeds meer heide komt en......in bloei staat.

Een succesvol project!!

 

Kledingactie nieuwe stijl

Vanaf 20 augustus wordt, vier keer per jaar, oude kleding etc. opgehaald door Plaatselijk Belang Veeningen. De kledingcontainer bij het dorpshuis is niet meer beschikbaar.

U krijgt binnenkort deze flyer met een kledingzak in de brievenbus. De opbrengst is voor Plaatselijk Belang....dus voor het dorp.

Willem Alexander en Maxima komen naar Veeningen

Vanmiddag is bekend geworden dat Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op 18 september a.s. een werkbezoek brengen aan Zuid-West Drenthe.

Zij zullen o.a. een bezoek brengen aan het Groene Hart van Veeningen en zich laten informeren over dit succesvolle vrijwilligersproject.

25 jaar De Wolden

Gisteren een geslaagde dag in het Groene Hart van Veeningen! Degene die Veeningen als startpunt hadden gekozen, konden beginnen met koffie en gebak! En natuurlijk een rondje lopen langs alle koopwaar bij de rommelmarkt. Tegen de middag zat het terras mooi vol en waren er poffertjes voor de kinderen. 

Pagina's